Ford prezanton modelet e reja Hybrid

Ford lançoi modelet e së ardhmes në eventin "Go Electric". Gama e re Hybrid përfshin modele familjar, sportiv e deri te mjetet e punës.

Modelet e reja nën emëruesin Ford Hybrid janë të pajisura me një energji gjysëm elektrike, plug-in ose plotësisht hibride për më shumë efikasitet  të karburantit , duke sjellë vlera te shtuara të markës Ford - besueshmëri, përballueshmëri dhe një çdo gjë tjetër që e bënë një udhëtim argëtues.

        

Ford lançoi një të ardhme elektrike dhe prezantoi 16 modele të reja hibride dhe plotësisht elektrike që përshkojnë të gjithë gamën e Fordit.